Om os

MobilSyn åbnede første gang for kunder tilbage i Juli 2013, dette var for at imødekomme den store efterspørgsel på smartphone, mobil, iPad og tablet reparationer i Odense.

Dog ville vi også nedskære ventetiden på reparationer der på daværende tidspunkt tog flere dage, endda op til uger. Størstedelen af vores reparationer bliver udført indenfor 30-60 min, måske endda mindre. Ved større opgaver som, iPad og tablet reparationer som er sværere at udføre, bliver repareret indenfor 1-2 dage, alt efter aftale med kunden.

Alle de reparationer vi foretager os, tilbyder vi 24 måneders reklamationsret. Vi anvender kun kvalitets dele og hvis muligt de originale reservedele.

Når en reparation er udført tester vi den grundigt igennem for at sikre os, vores kunder ikke kommer tilbage igen og dermed undgår du længere ventetid.

Vores medarbejdere har en masse erfaring bag sig, og er altid opdateret med den nyeste viden omkring branchen. Ved problemer eller spørgsmål kan du altid ringe ind eller komme forbi butikken og spørge os, kvit og frit.
Hos MobilSyn kan du få repareret stort set alle slags telefoner, og har en masse viden om hver enkelt smartphone på markedet, vi kan derfor udføre en hurtig diagnose af telefonen og fortælle om fejlen, og derved kan vores kunder få den mest rimelige pris for reparationen. Hvis vi ingen reservedele har til reparationen, forklarer vi selvfølgelig kunden, hvor lang tid der vil gå.

Medarbejde
MobilSyn Odense

Vi er altid her for at hjælpe dig

 
  • Instagram
Kontakt
OS PÅ Tlf.

+45 32 20 24 24 

Mobilsyn@hotmail.com

Kongensgade 21B

Odense C

  • Instagram
FØLG
OS PÅ INSTAGRAM
  • Facebook
FØLG
OS PÅ FACEBOOK

Åbningstider:

Man - Tors: 10:00 - 18:00

Fre: 10:00 - 19:00

​​Lørdag: 10:00 - 16:00

​Søndag: Lukket

Copyright - MobilSyn 2018